Pereliikmest loobumisel võivad olla sügavamad tagamaad

Karoliine Aus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varjupaikade MTÜ projektijuht Anneli Matsi puutub töös tihti kokku olukordadega, kus soovitakse oma lemmikust loobuda.
Varjupaikade MTÜ projektijuht Anneli Matsi puutub töös tihti kokku olukordadega, kus soovitakse oma lemmikust loobuda. Foto: Urmas Luik

Facebooki grupis “Annan ära Pärnus!” oli üleval postitus 12aastasest koerast, keda sooviti ära anda seetõttu, et pererahvas kolis korterisse. Postitus avaldas kommentaatoritele palju pahameelt, teadmata ja uurimata tegelikke tagamaid.

“Minu praegune omanik elab nüüd rohkem korteris, aga mulle meeldib palju väljas joosta, seega loodame leida mulle uue kodu oma majas aiaga uue peremehega, kus ma saan oma vanaduspõlve nautida,” seisis teates, mille autor oma nime ajalehes avaldada ei soovi. Uut kodu otsis Ameerika kokkerspanjel, kelle eluiga ongi 12–15 aastat. Teatest võis välja lugeda, et loom käitub väga hästi ja on sõbralik.

Kommentaariumis puhkes poleemika: miks ometi tahetakse pereliikmest loobuda? Avaldati kahtlust, et loom ei harju uues kodus ära ja võib hoopis kurvastusest hinge heita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles