Toomas Rõhu liitub Reformierakonnaga ja kandideerib riigikokku

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Rõhu.
Toomas Rõhu. Foto: Urmas Luik

Tõstamaa pikaaegne vallavanem, Pärnu linnavolikogu liige ja väikeettevõtja Toomas Rõhu liitub Reformierakonnaga ja pürib märtsis riigikokku.

Reformierakonna teatel on aastaid vallavanemana töötanud Rõhu detailideni kursis maaelu rõõmude ja muredega ning tema tegemisi on valijad kõrgelt hinnanud.

Nüüd on Rõhu on valmis teadmiste ja kogemustega panustama riiklikul tasandil.

“Tõuke kandideerida andis valijatelt saadud tugev mandaat kohalikel valimistel ja sõprade kihutustöö ei andnud võimalust kutsest keelduda. Erakonnaga liitumine polnud minu esmane eesmärk, aga kuna seda sammu astumata riigikokku kandideerimine polnud aktsepteeritud, siis sellest ka see otsus,” selgitas Rõhu.

Eelmisel sügisel kohalikel valimistel Pärnu linna teises ringkonnas kogus Rõhu 312 häält, mis oli ringkonna kolmas tulemus. Juba toona Reformierakonna nimekirjas kandideerinud Rõhu häälesaak oli parteis ringkonna suurim.

“Tegevuse fookusesse jääb ikka maaelu: põllumajandus, kalandus, väikeettevõtlus. Täiesti arusaamatu on praeguse valitsuse valmisolek halvendada tervishoiuteenuste kättesaadavust maal. Pean silmas 55 haruapteegi sulgemist juunis 2019. See vajab kindlasti muutmist,” lubas Rõhu.

“Rõhu saavutas suurepärase tulemuse viimastel kohalikel valimistel, mis kinnitas taas, et valijad soovivad tema jätkamist kohaliku ja riigielu korraldamisel, tema sõnal on kaalu, tal on kogemust, ideid. Pühendunud ja sihikindel,” iseloomustas riigikogu liige Toomas Kivimägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles