Markkus Keele koduklubi pudenes meistrite liigast

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markkus Keele koduklubi Posojilnica jätkab mänge CEV Cupi turniiril, kus esimene vastane on Dukla Liberec.
Markkus Keele koduklubi Posojilnica jätkab mänge CEV Cupi turniiril, kus esimene vastane on Dukla Liberec. Foto: volley.ee

Võrkpallur Markkus Keel ja tema Austria meistriliigasse kuuluv koduklubi SK Posojilnica Aich/Dob läksid Meistrite liiga teises eelringis teist korda vastamisi Saksamaa klubiga Frankfurdi United Volleys.

Volley.ee kirjutas, et kuna avamängu võitis Frankfurt 3:0, vajas klubi edasipääsuks kahte geimivõitu. Posojilnica seevastu pidi tänase mängu võitma 3:0 või 3:1 ja seejärel olema parem kuldses geimiski.

Eestlasest sidemängija tööandja võitis küll 3:2 (20:25, 17:25, 25:18, 25:15, 15:13), ent langes siiski kahe mängu kokkuvõttes konkurentsist.

Sidemängija Keel tegi kaasa kahes esimeses geimis ja saadeti siis nagu veel mitu põhimeest puhkama, sest edasipääs oli luhtunud. Frankfurdilgi mängisid pärast edasijõudmise kindlustamist vahetusmehed.

Posojilnica jätkab mänge aste madalamal CEV Cupil, kus esimene vastane on Libereci Dukla .

Esimeses eelringis alistas Posojilnica Hollandi meisterklubi Gronigeni Abiant Lycurgi, kellest avamängus saadi jagu 3:1, teises kaotati 2:3 ja pääseti kahe matši kokkuvõttes edasi.

Keel on ainus eestlane, kes Meistrite liiga selles faasis kaasa teeb. Neljandast ringist ehk alagrupiturniirilt alustavad teiste seas Robert Tähe koduklubi Izmiri Arkas (Türgi), Keith Puparti, Andri Aganitsa ja Timo Tammemaa tööandja Maaseiki Greenyard (Belgia) ning Renee Teppan ja Belchatowi Skra (Poola).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles