Galerii, tipphetked ja intervjuud: tippseltskonnast välja pudenenud Vaprad Karud andsid kodustaadionil lahkumisetenduse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasega sai selgeks, et Eesti jalgpalli kõrgeimal tasemel ehk Premiumi liigas tuleval hooajal ei näe Pärnu satsi mängimas. Meistrivõistluste eelviimases voorus tuli Pärnu Vaprusel kodusel Rannastaadionil tunnistada tiitlinõudleja Nõmme Kalju 5:0 paremust.

Pärnul oli enne mängu veel teoreetiline võimalus tõusta üheksandale kohale ehk jõuda üleminekumängudele. Selleks tuli täna tuul alla teha Kaljule ning viimases voorus Kuressaarele ja loota, et saarlased ei teeni rohkem punkte. 

155 pealtvaataja ees panid nõmmekad kohe pressi peale ja esimest tabamust tuli oodata kümme minutit: Igor Subbotini tsenderduse järel leidis Marko Brtan end tagapostis uhkes üksinduses ja koksas palli peaga väravasse. 

Pärnu mured kahekordistusid 29. minutil, kui Rimo Hunt tõstis palli üle Richardi Alandi ja seis oli 2:0.

Suvepealinna kogunenud arvukas Kalju fännileer pani peo püsti ja skandeeris: "Tiitel on meie!" Selleks tuleb neil viimases voorus veel koduväljakul Narva Trans alistada, et võita klubi ajaloo teine meistrikarikas.

Poolajapausile mindi pealinlaste kaheväravalises eduseisus. "Lapsed ikka meeste vastu ei saa," nentis Pärnu fännisalliga vanem poolehoidja, kes 45 minuti järel ühtki Vapruse head võimalus ei näinudki.

Teisel poolajal lõid nõmmekad kolm väravat veel: 63. minutil Andrei Markovitš, 73. minutil Trevor Elhi ja matši üleminutel sai teise tabamuse kirja Hunt. Seis võinuks olla suuremgi, kuid mitmel korral päästis Pärnu klubi puurivaht Aland.

Matši tipphetked:

Intervjuud Tõnis Vihmoja ja Rimo Hundiga:

Viimases voorus (11. novembril) mängivad Vaprad Karud võõral väljakul Kuressaarega.

Liigatabel.
Liigatabel. Foto: jalgpall.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles