Videod ja galerii: politsei näitas juubeli puhul Kaubamajakas kiirreageerijate ja teenistuskoera tööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti politsei tähistas täna 100. aastapäeva, tutvustades Eesti suuremates linnades ametit. Ürituse puhul olid Pärnu Kaubamajakaski politseinikud, näidates varustust ning kiirreageerijate ja teenistuskoera tööd.

Kohaletulnutele näidati, kuidas teha kahjutuks ja võtta kinni avalikus kohas noaga isik. Samuti võeti kinni teine mees, kes oli tulnud vahistamist segama. Kiirreageerijate üksuse juhi Sander Peremehe sõnutsi peale selliste olukordade lahendamise patrullivad kiirreageerijad tänavatel, olles nii eriväljaõppega lisajõud tavapatrullidele.

Kiirreageerijate kõrval näitas oskusi politseikoer Willy, kes peale korralduste täpsele täitmise turvab patrullimise ajal peremeest ja partnerit nii suukorviga kui selleta. Samuti õnnestus huvilistel tutvuda, kuidas kriminalistid aitavad kurjategijate jälgi leida, liiklus- ja patrullpolitseinikud kõnelesid töistest seikadest ja näitasid, mis on “siil” või kiirusmõõdik Stalker. Veel sai uurida korrakaitsjate operatiivsõidukite masinaparki mootorrattast konvoibussini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles