Omaalgatuslikul pühakute päeva peol osales sadakond noort

Karoliine Aus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel tähistasid noored omal initsiatiivil Pärnu noorte vabaajakeskuses halloween'i. Õhtu vältel käis majast läbi ja võttis peost osa ligemale 100 noort. “Noored korraldasid kõik otsast lõpuni ise,” avaldas noorsootöötaja Triin Mäger uhkusega.

Ürituse peakorraldajad olid noortekeskuse noored Kaisa-Liis Puusepp ja Kevin Stern. “Mida rohkem ma noortega tegelen, seda suurem tekib huvi noorsootöötajaks saada,” kinnitas Puusepp, kes korraldustööd väga nautis. Neile oli abiks ürituste korralduse kogemusega vabatahtlik Triini Viks.

Ettevalmistused hakkasid juba poolest päevast, et kõik saaksid oma soovitud näomaalingud ja ruumid vastava kujunduse. Kostüümidega oldi loovad: kohal oli multikategelasi, malelaud, miim, muidugi ei puudunud zombid ega saatan. Õhtu jooksul valisid noortekeskuse töötajad välja oma lemmikud, kes pälvisid väikse autasu.

Peolistele lisas adrenaliini aardejaht kogu maja peal, kus igas punktis tuli täita eri ülesanne, näiteks kirjutada “Sepapoiste” viisile nõialoitsu sõnad ja treenida mälu. Õhtu lõppes live-esinemise ja diskoga. Keskuse noorte seas leidub nii andekaid plaadikeerutajaid kui laululinde, kes reede õhtul oma närvi suure publiku ees proovile panid. Laval laulsid Karita Üksvärav, Angelina Danilenko ja korraldaja Puusepp, peale nende esines omaloominguga räppar Janar Sergejev. Plaate keerutas duo Noizparty.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles