Paf Openil selgusid põhiturniirile pääsejad

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennisereket.
Tennisereket. Foto: SCANPIX

Pärnu tennisekeskuses 15 000eurose auhinnafondiga Paf Openi kvalifikatsiooniturniiril võistlesid ennast nädalavahetusel põhiturniirile šveitslane Luca Castelnuovo, slovakk Peter Vadja, sakslane Tim Heger, venelased Igor Shrolik ja Philipp Klimov, soomlane Ville-Petteri Ahti, valgevenelane Aliaksandr Liaonenka ja lätlane Martins Rocens.

Täna mängitakse põhiturniiri neli üksikmängu ja paarismängu esimesed matšid.

Eestlastest astub üksikmängus võistlustulle Siim Troost, keda ootab duell Venemaa esindaja Nikita Mashtakoviga. Eestlastest pääsesid põhiturniirile veel Vladimir Ivanov (ATP 791), Kaur Kiur Saar (ATP 1230) ja Kristjan Tamm (ATP 1307). 

Paarismängudes astuvad väljakule Vladimir Ivanov ja Maxim Ratniuk (Venemaa), kes kohtuvad Aleksander Georg Mändma ja Roni Mikael Hietarantaga (Soome). Kristjan Tamm ja David Quayle (Suurbritannia) mängivad Luca Castelnuovo (Šveits) ja Vasko Mladenoviga (Bulgaaria); Robin Erik Partsi ja Siim Troosti vastas on Venemaa duo Matvey Khomentovskiy - Aleksandr Vasilenko.

Johannes Seeman ja Christofer Solberg mängivad päeva lõpuks Saksamaa paari Tim Hegeri - Patrick Mayeriga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles