Konkurendid usuvad, et kriminaalkorras süüdi mõistetud eksspordinõunik riisub endiselt koore

Lauri Habakuk
, Pärnu Postimehe tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linna­valitsuse kunagine spordinõunik Uno Koort kinnitas, et klubisid rahastades pole ebavõrdsus valitsenud. Ta sõnas, et pigem on pügada saanud tema klubid.
Pärnu linna­valitsuse kunagine spordinõunik Uno Koort kinnitas, et klubisid rahastades pole ebavõrdsus valitsenud. Ta sõnas, et pigem on pügada saanud tema klubid. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsuse kultuuri- ja sporditeenistus ei nõustu kolme tenniseklubi juhi etteheitega, mille kohaselt linna eelmine spordinõunik Uno Koort on soosinud maksumaksja raha jagades oma majanduslikke huve. Nii ei näe teenistus vähemalt esialgu vajadust linna spordiklubide rahastamise korda muuta.

Uus spordinõunik Maarja Tammai ei tuvastanud, et seoses punktidega, mille asjus tenniseklubide esindajad teenistusele kirjutasid, oleks kehtiva korraga vastuolusid. Sellegipoolest muutis teenistus spordiklubide linnaeelarvest raha taotlemise läbipaistvamaks.

Tänavu 15. oktoobrist kolis sporditegevuse toetuste taotlemine Spoku-nimelisse online-süsteemi. Seal on kindel vorm, mille kõik taotlejad peavad õpilaste, treenerite ja rendikulude kohta täitma. Nagu märkis linna sporditöö spetsialist Tammai, peaksid rae IT-osakonna ja muude spetsialistide selgemaks tehtud tabelid muutma asjaajamise lihtsamaks nii spordiklubide juhtidele kui linnaametnikele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles