Seeman januneb ATP punkti järele

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Seemanil jäi põhiturniirile pääsust napilt ­puudu.
Johannes Seemanil jäi põhiturniirile pääsust napilt ­puudu. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu tennisehallis käib rahvusvaheline mõõduvõtt Paf Open, kus parimate vahel jagatakse 15 000 dollarit. Põhiturniirile pääses neli eestlast.

Ainsa pärnakana oli võistlustules Johannes Seeman, kes kvalifikatsiooni avaringis mängis vägevalt ja alistas turniiri neljanda asetu­sega sakslase Daniil Klimovi 6:4, 6:2. Põhitabelisse jõudmiseks tulnuks saada revanš venelaselt Igor Shrolikult, kellele ta möödunud nädalal Tartus samanimelisel turniiril jäi alla 4:6, 6:7(6). Kahjuks tuli seekordki võtta vastu 3:6, 2:6 kaotus.

Paarismängus astus Seeman rootslase Christofer Solbergiga platsile Saksamaa paari Tim Hegeri – Patrick Mayeri vastu ja oli sunnitud tunnistama vastaste 1:6, 2:6 paremust.

“Esimeses ringis neljanda asetusega sakslase vastu jäin mänguga väga rahule, ületasin ennast. Teises ringis oli isegi pisut nõrgem vastane, aga selles mõttes raske, et ta ise ei teinud tempot. Pidin dikteerima ega saanud sellega hakkama, läksin pisut endast välja,” iseloomustas 18aastane Seeman üksikmänge. Paarismäng läks kaaslase õlavigastuse nahka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles