Sadam tegi VTB ühisliiga meeskonnal peaaegu selja prügiseks, kuid sai lõpuks siiski kõrvetada

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Kirves viskas pärnakate suurima skooritegijana VEFi vastu 19 punkti. Arhiivifoto.
Mihkel Kirves viskas pärnakate suurima skooritegijana VEFi vastu 19 punkti. Arhiivifoto. Foto: Urmas Luik

Pärnu Sadama korvpallimeeskond andis Eesti-Läti korvpalliliigas Riia VEFile kõva lahingu, kuid andis käest neljanda veerandaja alguse ja nii sai VTB ühisliigaski kaasa lööv lõunanaabrite tiim neljapunktilise võidu.

Pärnakad kaotasid küll avaveerandi 20:21, kuid saavutasid poolajasireeniks kuuepunktilise 46:40 eduseisu. Kolmandal veerandil vähendas lõunanaabrite meeskond vahet punkti võrra – viimasele kümnele mänguminutile mindi Pärnu meeskonna eduseisus 61:56.

Neljas veerand oli Pärnu meeskonnale õudusunenägu, kui esimese nelja ja poole minuti jooksul ei suutnud keegi palli korvi saata. Vastased tegid sel ajal 13:0 spurdi ja asusid kaheksa punktiga juhtima.

Sadam tuli mõõnast veel välja ja kaks minutit enne lõpuvilet oli Läti meeskond peal vaid kahe punktiga. Otsustavatel hetkedel oli siiski kindlam ja mänguõnnegagi koos VEF, teenides 76:72 võidu.

Mihkel Kirves tõi pärnakate suurima skooritegijana 19 punkti ja hankis üheksa lauapalli. Henri Wade-Chatman panustas 18 punktiga ja võttis samuti üheksa lauapalli.

VEFi meeskonnas säras Andris Misters, kes tabas seitsmest teele saadetud kolmesest kuus (tabavus 85 protsenti!) ja kogus 29 punkti.

Pärnu Sadamal on üheksast mängust neli võitu, mis annab 15 meeskonna konkurentsis 12 punktiga seitsmenda koha.

Sadama järgmine matš on kolmapäeval kodusaalis TalTechiga, kes tabelis hoiab nelja võiduga kaheksandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles