Ülehomme toimub Tallinnas Kultuurikatlas Baltimaade söögi- ja joogimaailma aasta tippsündmus “Flavours, Ideas, Experiences”, kus muu seas kuulutatakse välja Eesti parima desserdi autor ja üks nominentidest on Pärnu Rannahotelli restorani peakokk Herkki Ruubel.
Tellijale
Rannahotelli peakoka dessert mekib tippklassi vääriliselt
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Žüriiliikmed on käinud rohkem kui 20 kandidaadi restoranides dessertidega tutvumas,” rääkis ürituse korraldaja Aivar Hanson. Nende seast valiti välja kolm paremat, kelle hulgast esmaspäeval selgub võitja. “Kusjuures hindajad olid anonüümsed – iga teine külastaja võis olla hindaja,” lisas Ruubel.