Kohtunikutöö puhus kired lõkkele

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadama ja Riia VEFi korvpalli­lahing oli korvpallisõbrale tõeline maiuspala, mis seekord jäi kahjuks happy end’ita.
Pärnu Sadama ja Riia VEFi korvpalli­lahing oli korvpallisõbrale tõeline maiuspala, mis seekord jäi kahjuks happy end’ita. Foto: Urmas Luik

Kui paar päeva tagasi küttis kogu maailmas kirgi jalgpalli Meistrite liiga mängu kurioosne kohtunikutöö, kui Euroopa eliitvilemehi madjar ­Viktor Kassai määras kõrvalabita murumätta otsa komistanud ja kukkunud mängija kasuks penalti, siis kohalikul spordimaastikul pakub kõneainet Eesti-Läti korvpalli ühisliigas juhtunu. Pärnu Sadama ja Riia VEFi mängu kohtunike otsused röövisid pärnakatelt tulihingeliste korvpallifännide arvates võidu.

Pärnakate poolehoidjad ajas pöördesse mängu ohjanud Timo Suslovi otsustavatel hetkedel tehtud otsus, millega Läti mängijast üle küljejoone põrganud pall uuesti riialastele anti.

Südilt mänginud pärnakad olid selleks ajaks Taaveti ja Koljati heitluses ligemale viis korda suurema eelarvega VTB ühisliigas palliva ja Läti meistrivõistluste mulluse hõbedameeskonna vastu, kes hiljuti BC Kalev Cramolegi tuule alla tegi, suurema osa ajast mõnepunktises eduseisus olnud. Neljanda veerandi alguse mõõnas vastase omakorda kuue punktiga ette lasknud ja siis skoori taas võrdsustanud. Palju kõneainet pakkunud mänguepisood juhtus umbes 30 sekundit enne mängu lõppu, kui lätlased olid 75:72 eduseisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles