Pärnumaa tegi käsijootmises puhta töö

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsijootmise meistritiitli andis Timmo Antsole (paremal) üle Eesti elektroonikatööstuse liidu juht Arno Kolk.
Käsijootmise meistritiitli andis Timmo Antsole (paremal) üle Eesti elektroonikatööstuse liidu juht Arno Kolk. Foto: Eesti Elektroonikatööstuse Liit

Käsijootmise meistrivõistlustel tõid esikoha Pärnumaale individuaalselt Timmo Antso ja meeskondlikult Oshino Electronics Estonia. Mõlemas arvestuses mahtus esikolmikusse veel pärnakaid.

Eesti elektroonikatööstuse liidu juhi Arno Kolgi sõnutsi oli tase tänavu väga tugev. “Kui eelmisel aastal ei saanud mõnigi osaleja ettenähtud ajaga tööd valmis, siis sel aastal õnnestus see pea kõigil,” viitas Kolk. Samuti rõõmustas Kolk pealtvaatajate suurenenud huvi üle: mitu külalist astus võistlusalas jootekolbide juurde, et tutvuda aparaadi käsitsemisega. 

Käsijootmise võistlusel pidi osavõtja tunni jooksul kokku monteerima ühe töötava plaadi. Hinnati montaaži kvaliteeti IPC-A-610G standardi alusel. Peale individuaalarvestuse oli avatud parima ettevõtte kategooria, kus võitjaks tuli teist korda järjest Oshino Electronics Estonia.

Individuaalarvestuses valitsesid esikolmikut võistlejad Pärnumaalt. Esikoha saavutas Timmo Antso elektroonikatööstusest Scanfil, teise koha Marge Mäerand Oshino Electronics Estoniast ja kolmanda koha Ivo Ellik Scanfilist.

Meeskondlikult tunnistati parimaks Oshino Electronics Estonia, millele järgnesid Scanfil ja Eolane Tallinn.

Elektroonikatööstuse liit ja Tallinna polütehnikum korraldasid tööstusmessil Eesti käsijootmise meistrivõistlusi kolmandat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles