Vaadake, kuidas Audru koolijuntsud Pärnu pikimate vollemeeste blokki murdsid

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu võrkpalliklubi liikmed käisid täna hommikul Audru koolis noori vollepisikuga nakatamas. 

Kohalikele tehti kaks näidistreeningut: esimeses tunnis said õpetussõnu 1.–4. ja teises 5.–9. klassi õpilased. Harjutati nii ründelööki, söödumängu kui servi vastuvõttu. Noorematega tehti ka teatevõistlusi, vanematega mängiti võrkpalli.

Õpilastel avanes võimalus rünnata volleässade kolmese bloki vastu, kus seisid meie klubi pikka kasvu leegionärid Toms Švans, Chizoba Neves Atu ja Ilja Kovalov. “Minu teada ei saanud keegi sealt blokist läbi,” naeris Pärnu võrkpalliklubi mänedžer Reio Tilk. “Andsime neile võimaluse bloki vastu rünnata ja servi vastu võtta. Laste emotsioonidest tundus, et neile väga meeldis see.” 

Peale blokis seisnud meeste võtsid Pärnu võrkpalliklubi liikmetest meeleolukast spordipäevast osa Atvars Ozolinš, Silver Maar ja peatreener Avo Keel. “Kes on pisivigastustega väljas, kes koolis, kes tööl. Põhimõtteliselt olid Audrus kohal meie professionaalsed mängijad, kes tegelevad ainult võrkpalliga: neli leegionäri pluss Maar,” rääkis mänedžer. 

Tilga sõnutsi püüavad nad igal aastal mõnes koolis käia. Audru kooliga on koostööd tehtud varemgi ja see jätkub tänavu. Järgmisest nädalast läheb käima huviring, kus koolilapsi juhendavad klubi mängijad.

Väärt ettevõtmine, sest aastaid tagasi, kui Audrus näidistreeninguid tehti, nakatati seal vendi Märt ja Siim Tammearu, kes läbi noortegruppide tõusid Pärnu võrkpalliklubi meistriliiga meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles