Andrei Korobeinik kandideerib Tallinnas

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peale Andrei Korobeiniku teatas eile riigikogu valimistel Keskerakonna nimekirjas kandideerimisest varem samuti Reformierakonda kuulunud Imre Sooäär.
Peale Andrei Korobeiniku teatas eile riigikogu valimistel Keskerakonna nimekirjas kandideerimisest varem samuti Reformierakonda kuulunud Imre Sooäär. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Reformierakonnast välja astunud ja Pärnu linnavoliniku mandaadist loobunud Andrei Koro­beinik kandideerib 3. märtsil riigikogu valimistel Keskerakonna nimekirjas, kuid parteisse ei astu.

Vikerraadio otsestuudios ütles Korobeinik, et talle on kõige olulisem programm, millega valimistele minnakse. “On terve rida ettepanekuid, mida Reformierakond ei olnud nõus vastu võtma, kuid Keskerakonna programmis leiavad kajastust,” rääkis Korobeinik. Talle on tähtsad nii majandus kui isikuvabadused. Sotsiaalmaksu lagi, mille eest Reformierakond seisis kaheksa aasta eest, on nüüd Keskerakonna agendas.

“Oluline on, et Eesti lapsed ei saaks enam halle passe. Sellega on päri Keskerakond, ent Reformierakond ei olnud nõus kodakondsuspoliitika aluseid muutma. Halli passiga lastest ei võida keegi,” kritiseeris Korobeinik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles