Galerii: Pärnuski musti tegusid teinud Leedu autovargad himustasid seda Hondat

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 2.30 paiku teatati politseile, et Tartus Pääsukese tänaval askeldavad ühes hoovis kaks tundmatut meest, kes nähtavasti püüavad sinna pargitud autot käivitada ja varastada.

Politseioperatsiooni käigus pidas politsei kinni Leedu kodakondsusega mehe, keda on alust kahtlustada sõidukivarguses Tartus ja sellele eelnenud neljas autovarguses Pärnus.

Lõuna prefektuuri organiseeritud ja raskete kuritegude talituse juht Rain Vosman ütles, et kohe käivitati politseioperatsioon, tabamaks sündmuskohalt põgenenud kaht tumedates riietes ja nägu varjanud isikut. Kella 5.30 ajal märkas üks politseiekipaažidest Tartus Rebase tänaval Emajõe lähistel kaht jalgsi liikunud meest, keda oli alust seostada autovargustega.

“Politseid nähes püüdsid nad põgeneda ega reageerinud korduvatele käsklustele peatuda. Meeste peatamiseks tegi patrullpolitseinik teenistusrelvast kolm hoiatuslasku õhku. Üks meestest õnnestus seejärel kinni pidada. Tegu oli Leedu kodakondsusega 22aastase mehega. Teise noormehe ja teiste võimalike kuriteoga seotud isikute tagaotsimine jätkub,” lausus Vosman.

Seni kogutud tõendite põhjal on alust arvata, et samad isikud on seotud hiljuti Pärnus toime pandud sõidukivargustega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles