Ohtlik puu eemaldati omanikuta kinnistult

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval võeti linnavalitsuse eestvedamisel pragunenud kasepuu maha.
Esmaspäeval võeti linnavalitsuse eestvedamisel pragunenud kasepuu maha. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Suur-Kuke tänava elanik pöördus linnavalitsuse poole suure murega: tema elamu vastas aastaid hooldamata krundil kasvab pragunenud ja kehvas seisus puu, mis sügistormidega ähvardab naabritele kaela kukkuda. Muret võimendas asjaolu, et maa-ala on reformimata ehk omanikuta.

“Selle krundi tänavapoolses ääres kasvab kask, mis silmaga hinnates on pehkinud, keskelt pooleks pragunenud ja võib iga hetk sügistormiga kukkuda üle tänava vastasmaja või naaberkruntidel asetsevate hoonete peale. Olen vastasmaja elanik ja palun kiiret lahendust vaatamata krundi omandiprobleemidele,” kirjutas elanik pöördumises linnavalitsusele.

Tegemist on Suur-Kuke 11a ja 9 vahelise reformimata maaga. Sellise krundi korrashoiu kohustus ei ole pandud ühegi õigusaktiga maa-ametile ega mõnele muule asutusele. Siiski kujutab see suurt ohtu linnakodanikele ja nende varale, seega pöördus linnavalitsus murega maa-ameti ­poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles