Show-tantsija vaheldusrikas töö: vahel tuleb laval vitsutada viinereid ja mängida kurja isa

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teistest natukene rohkem meeldib Kardole teha humoorikaid etteasteid. 
Teistest natukene rohkem meeldib Kardole teha humoorikaid etteasteid. Foto: TV3/Mardo Männimägi

Populaarse telesaate “Su nägu kõlab tuttavalt” üks taustajõude on siitkandimees Kardo Kukk, kes tantsinud juba veerand sajandit, olles praegu 31. Meenutades oma lapsepõlve, tõdeb ta, et algul tundus kõik tantsuga seonduv nagu õudusunenägu. “Ma ei saanud terve öö magada ja nutsin, kui ema mainis, et paneb mind tantsutundidesse,” märkis ta.

Paarkümmend aastat tagasi ei tundunud tantsimine poisslastele ehk niivõrd atraktiivne kui nüüd. Praegu on eri tantsustiile väga palju ja see on niisama palju meeste- kui naistemaailm. Kardogi on emale utsitamise eest väga tänulik. “Ei oskaks paremat tööd enam ette kujutadagi. Sellest on saanud minu kirg ja kui selle eest makstakse ka, siis mida veel tahta,” väljendas mees rahulolu tantsijatööga.

Oma praegust elu iseloomustab tantsija järgmiste märksõnadega: seiklusrikas, glamuurne ja mitmekesine. Elu on tulvil tantsuelamusi ja üllatusi. Kahtlemata on suurim projekt, millega noor mees hõivatud on, pühapäevaõhtune paroodiasaade “Su nägu kõlab tuttavalt”, milles Kardo osaleb neljandat hooaega (kokku seitsmest).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles