Külastus "noortekeskusesse": värvikas elu Pärnu bussijaamas (3)

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevadel pakkus Pärnu linnas kõneainet noorte seltskond, kes linna peal vägitegusid korda saatis. Tollane kamp on nüüdseks laiali löödud, kuid sügise tulekuga on aktiivsemaks muutunud ja linnarahu häirima hakanud uus seltskond. Politseinikud ja sotsiaaltöötajad ei näe kiireid lahendusi, kuid ühe abinõuna luuakse alaealiste komisjoni asendusena nõuandev laste ja perede komisjon.

“Kas te teate, mida teie lapsed teevad Pärnu bussijaamas? Kindlalt alla 15aastased suitsetavad, hauguvad vanematele vastu. Üks tädike läks juurde ja küsis, kas teil midagi muud pole siin teha kui ropendada ja suitsetada. Üks tatikas ütles, et aura ära, vana lehm. Teine lajatas: mine v***u.”

Eelnev on väljavõte sotsiaalmeedia postitusest, mille autor soovib tähelepanu juhtida noorte tegevusele bussijaamas. Kambad on sealgi endale mõnusa kohtumiskoha leidnud, mis linnaelanikele pole meeltmööda. Jaam on kujunenud baasiks, kus korraldatakse pahandusi.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles