Noored naasid kiirmale meistrivõistlustelt medalitega 

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malelaud. Foto on illustreeriv.
Malelaud. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa noormaletajad võitsid Raplamaal Kuimetsas Eestimaa spordiliidu Jõud noorte kiirmale meistrivõistlustel kaks esimest ja kaks kolmandat kohta.

Kuni 14aastastest poistest võitis Rondo Mikko Pärnu spordikoolist ja kuni 18aastaste neidude seas Ragne Gromov Pärnumaa maleklubist.

Kuni 18aastastest poistest sai kolmanda koha Markus Hansson ja kuni kümneaastaste poiste hulgas tuli samuti kolmandaks Gregor Lääne. Mõlemad õpivad Pärnu spordikoolis.

Nädal varem Pärnu spordihallis maakonna kiirmale meistrivõistlustel hõivasid neidudest esimesed kolm kohta Ragne Gromov, Dagne Oriehov ja Sisandra Põdra. Nooremeeste esikolmiku moodustasid Rondo Mikko, Markus Hansson ja Robin Kalde.

Naiste arvestuses võitis Silvi Pool, järgnesid Reet Pikkmets ja Monika Linroos. Meestest oli parim Eiki Lehemets Jüri Poltani ja Jüri Reinsoni ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles