Facebooki 1000 laigi nimel: noormees pani enda seljas pusa põlema ja hüppas seejärel hüppetornist järve

Maarja Punak
, veebikonstaabel
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebikonstaabel Maarja Punak peab oluliseks, et täiskasvanud räägiksid lastele positiivsetest viisidest veebis tuntuks saada.
Veebikonstaabel Maarja Punak peab oluliseks, et täiskasvanud räägiksid lastele positiivsetest viisidest veebis tuntuks saada. Foto: Kristjan Teedema

Politseinikuna saan rääkida sotsiaalmeediast ja noortest paraku eelkõige negatiivses võtmes. Politseini jõuavadki üldjuhul vaid halvasti lõppenud juhtumid.

Noored soovivad saada juutuuberiteks ja instagrammeriteks. Nad tahavad tuntust ja siinkohal ei ole niivõrd oluline, millega täpselt seda saavutatakse. Keegi noormees pani näiteks enda seljas pusa põlema ja hüppas seejärel hüppetornist järve, et saada 1000 laiki. Ei saanud nii palju. Laps lõi otse-eetris oma koera, et koguda võimalikult palju vaatamisi. Koguski, kuigi jah, enamiku vaatajate arvates ei olnud tema tegu sellegipoolest okei. Õnneks.

Arvutimängur tegi teise kohta halvustava video ega olnud nõus eemaldama seda enne, kui sai vaadata järele, mitu vaatamist sellel on. Kui olnuks üle 100, oleks ta enda sõnade kohaselt keeldunud videot eemaldamast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles