Galerii: spordipisikud nakatasid Pillerpalli peresid

, Lasteaia Pillerpall liikumisõpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval kogunesid Pärnu Pillerpalli lasteaia suured ja väiksed spordilembesed sõbrad Pauluse korvpalliklubi halli. Üritusest võttis osa ligikaudu 120 mänguhimulist praegust ja kunagist pillerpalli.

Õhtut juhtisid spordipisikud, kes innustasid kõiki kohalolijaid aktiivselt liikuma. Alustati laulu ja tantsuga, millega tervitati kohale tulnud isasid ja vanaisasid. Seejärel kaasati tegevusse emad, isad ja vanaisad, kellele jagati pillid, et moodustada täiskasvanute orkester. Kõik pillimehed pani mängima muusikaõpetaja ja tulemusena kõlas võimas lugu.

Elevust tekitas Kaitseliidu Pärnumaa maleva esindaja, kes tutvustas huvilistele kaitseliitlaste varustust. Põnevust jagus nii suurtele kui väikestele.

Pillerpalli töökas ja sportlik kollektiiv kaasas mängukeskusesse Pauluse klubi treeneri Kalle Kollini, kes juhendab korvpallitreeningutest osa võtvaid lasteaialapsi. Õhtu jooksul avanes kõigil võimalus temaga suhelda.

Osalejatele oli avatud sportlikud mängukeskused, mille läbimisel saadi medalile seitse kleebist. Kleebistega medal tähistas raja edukat läbimist, mille puhul anti auhind: ristsõna lastele ja täiskasvanutele, jalgpallikujuline komm ja tervisliku toitumise kleepsurida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles