Mai ja Tammsaare ristmikul segadust tekitav liiklusmärgistus parandatakse

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ristimikul on pooleli valgusfooride rekonstrueerimistööd, mistõttu vanad ja uued märgid annavad eri juhiseid.
Ristimikul on pooleli valgusfooride rekonstrueerimistööd, mistõttu vanad ja uued märgid annavad eri juhiseid. Foto: Lilli Tölp

Laupäeval tõi Pärnu Postimees liiklejate tähelepanu pälvimiseks esile segadust tekitava liikluskorralduse Pärnu Mai tänava ja Tammsaare puiestee ristis, kus asfaldijoonis ja liiklusmärk suunasid juhte eri moodi. Kui teele joonistatud nool juhtis sõiduautod otse, siis liiklusmärk seevastu keelas seda manöövrit.

Linnavalitsuse liiklusspetsialisti Toomas Tammela sõnutsi toimuvad praegu ristmikul valgusfooride rekonstrueerimistööd, mistõttu liikluskorraldus on muutumisjärgus. Tööde käigus eemaldatakse vananenud teekattemärgistus.

Pärast kesklinna ja Lottemaad ühendava kergliiklustee valmimist muudeti Väike-Kuke tänav autoga sõitjatele alates Suur-Posti tänavast ühesuunaliseks. Samuti muudeti ühesuunaliseks Liiva tänava Väike-Kuke ja Suur-Kuke vaheline lõik ning Suur-Kuke tänav Kanalist Tammsaareni.

“Praegu ei tohiks linnas sarnaseid olukordi, kus teekattemärgistus ja liiklusmärk erinevad, rohkem esineda. Kindlasti aga palume tähelepanelikel linnakodanikel märku anda, kui nad märkavad liikluses arusaamatuid olukordi,” sõnas Tammela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles