Parimad solistid võistlevad Sügisulul

Laura Vadam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solistikonkurss on ühtlasi lauluõpetajate pidupäev. Finaali jõudsid paljud kooli- ja eraringide õpetajate laululapsed, sealhulgas Toomas Volli vokalistid.
Solistikonkurss on ühtlasi lauluõpetajate pidupäev. Finaali jõudsid paljud kooli- ja eraringide õpetajate laululapsed, sealhulgas Toomas Volli vokalistid. Foto: Urmas Luik

Nädalavahetusel toimub Pärnu linna ja maakonna noorte laulukonkursi Sügisulg finaal.

Ülehomme laulavad siinses kontserdimajas võistu 11–19aastased, pühapäeval Endla teatris aga nooremad.

Tänavune konkurss kannab pealkirja “Kostke laulud eesti keeles!”, pööramaks tähele- panu emakeele väärtustamisele ja tähistamaks Eesti juubeliaastat.

Produtsent Helen Erastuse andmetel osales eelvoorudes 227 solisti, mis teeb sellest läbi aegade suurima Sügisulu lauluvõistluse.

Samuti selgusid poolfinaalides “Laulukarusselli” Pärnumaa esindajad. 5–7aastaste vanuserühmas osutusid valituks Mia Tammeleht, Laura Heldja ja Eliise Mengel, 8–10aastaste earühmas Darja Mazko, Jete-Pauline Ollep ja Mia Saar ning 11–13aastaste hulgas Hipe Maaroos, Elise-Marleen Eek ja Hans-Martti Mägar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles