Tütarklubi staatusest pääsenud käsipallurid said kolmanda tiitli

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas ja Merili Heinla õpilased on tänavu võitnud kolm tähtsat tiitlit.
Toomas ja Merili Heinla õpilased on tänavu võitnud kolm tähtsat tiitlit. Foto: Erakogu

Kui kevadel tulid Pärnu noored väravpallurid Eesti meistriks ja paar kuud tagasi tõstsid võidukarika pea kohale rannakäsipallis, siis nüüd tegid nad kübaratriki ja võidutsesid Eesti karikavõistlustel. Samuti astusid nad suure sammu edasi ega ole enam HC Tallinna tütarklubi.

2006. aastal ja hiljem sündinud HC Pärnu/Rageri poisid purustasid finaalturniiril, millest võttis osa kuus Maarjamaa parimat tiimi, vastased keskmiselt seitsme väravaga. Skoori – 16:15 – järgi jätkus põnevust vaid teise koha saanud pealinnaklubi HC Tallase vastu.

“Ma pole poisse varem nii motiveerituna küll näinud: nagu lõvid platsil!” kirjeldas treener Toomas Heinla finaalturniiril avanenud vaatepilti. “Nad oli võitluseks valmis: innustasid üksteist ja mängisid väga hästi.”

Turniiril, kus kõik mängisid kõigiga korra läbi, kujunesid tähtsamateks matšideks kohe kaks esimest: hilisema pronksitiimi Põlva ja pealinlastega, kes pälvisid hõbeda. Puhata said meie poisid kahe pooletunnise lahingu vahel kõigest 50 minutit.

“Oli pisaraid, oli nuttu. Oli võitlemist ja lõpuks muidugi rõõmu, kui mäng läbi sai,” tunnistas kunagine käsipallikoondislane, nüüd noori juhendav treener üheväravalisest võidust pealinlaste vastu mängus, mis oli finaali eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles