Heiko Rannula: Pärnu Sadama leegionärid on hallid hiirekesed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeskonna juhendaja Heiko Rannula usub, et Eesti-Läti ühisliigat viie võidu ja kuue kaotusega alustanud ja tabelis üheksandal kohal sadamlased suudavad kõik juurde panna.
Meeskonna juhendaja Heiko Rannula usub, et Eesti-Läti ühisliigat viie võidu ja kuue kaotusega alustanud ja tabelis üheksandal kohal sadamlased suudavad kõik juurde panna. Foto: Urmas Luik

Pärnu Sadama korvpallimeeskona peatreener Heiko Rannulale on hooaja algusest jäänud hinge mängud pärnakate otseste konkurentidega, milles Sadama tiim on pidanud vastase paremust tunnistama.

“Praegu kindlasti rahul ei saa olla. On olnud rahuldavaid mänge ja mitterahuldavaid esitusi. On olnud palju mänge otseste konkurentidega ja me ei ole suutnud neid enda kasuks pöörata. Peame kindlasti paremini jätkama,” rääkis Rannula kubi Facebooki lehel avaldatud pikas videointervjuus.

Pärnu Sadama leegionärid pole Rannula hinnangul liidrikoormat enda õlule võtnud. “Nad on hallid hiirekesed. Aga nad on veel noored poisid ja ehk lähevad hooaja jooksul paremaks,” arvas Pärnu loots.

Meeskonna juhendaja usub, et Eesti-Läti ühisliigat viie võidu ja kuue kaotusega alustanud ja tabelis üheksandal kohal sadamlastel tuleb kõigil juurde panna. “Tööd teeme selle nimel iga päev, kuid väike ohumärk on see, et teatud vigastused pole paranenud nii kiiresti, kui sooviks. Sellel meeskonnal on potentsiaali küll ja kui lõpuks asjad klappima saame, võime hooaja lõpuks kõigile ebamugav vastane olla,” ütles ta.

Vaadake, mida rääkis Rannula Eesti rahvusmeeskonda pürgivatest pärnakatest ja sellest, kas hooaja edenedes on tiimis plaanis muudatusi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles