Rääma kooli üleriigiline e-viktoriin purustas rekordi

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-viktoriini “Nutt tuleb peale” eesmärk on panna koolide õpilaste teadmised ja oskused proovile infootsingus.
E-viktoriini “Nutt tuleb peale” eesmärk on panna koolide õpilaste teadmised ja oskused proovile infootsingus. Foto: Karli Saul

Pärnu Rääma põhikool eestveetav üleriigiline e-viktoriin “Nutt tuleb peale”, mille eesmärk on panna koolide õpilaste teadmised-oskused infootsingus proovile, püstitas osalejarekordi.

Kolmandal kolmepäevalisel e-viktoriinil on võistkondade arv aasta-aastalt tõusnud ja tänavu purustati ligemale 2650 võistkonna kaasalöömisel rekord.

E-viktoriinist leiab küsimusi nii eesti keele kohta, näiteks mida tähendavad sõnad “vats” või “undruk”, samuti esitatakse küsimusi elulistel teemadel, näiteks tuleohutuse kohta.

“Meie soov on, et noored leiaksid küsimustele infootsingu abil vastuseid, et seeläbi arendada nende infootsinguoskusi,” ütles Rääma põhikooli haridustehnoloog Mart Kimmel. “Rõõm on tõdeda, et noored ja abilised on meie korraldatud e-viktoriinist huvitatud, sest tegelikult sai see alguse hoopis koolisisesest e-viktoriinide sarjast.”

E-viktoriin “Nutt tuleb peale” toimub taas kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles