Siseministeerium ootab pärnakaid mõttetalgutele

Karoliine Aus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodanikuühiskonna programmi arutelu siseministeeriumis aprillis.
Kodanikuühiskonna programmi arutelu siseministeeriumis aprillis. Foto: KÜSK

Kevadel alustas siseministeerium koos partneritega kodanikuühiskonna strateegiadokumendi “Kodanikuühiskonna programm 2021–2030” koostamisega. Esmaspäeval, 26. novembril kell 13 algab Pärnu riigimajas selleteemaline piirkondlik arutelu.

“Mille üle tunned uhkust? Milline on kogukonnaseltside ja teiste Sinu lähedal tegutsevate vabaühenduste roll Eesti arengus? Millise abikäe võiks ulatada kodanikuühiskonnale riik? Millisest kodanikuühiskonnast Sina täna unistad?” tõi siseministeeriumi kodanikuühiskonna valdkonna nõunik Marten Lauri näiteks küsimused, mille üle mõttetalgutel arutleda.

Arutelule on oodatud aktiivsed elanikud, kes toimetavad vabaühendustes, kohalikes omavalitsustes või muudes piirkonnale olulistes asutustes partnerina. Registreerimine toimub SIIN.

“Kodanikuühiskonna programm 2021–2030” on teenäitaja, kuhu suunda Eesti kodanikuühiskonna ja- ühenduste arendamine järgmisel kümnendil liigub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles