Vaprus nimetas Zelinski asemele treeneriduo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vapruse meeskonna peatreeneri toolil istub kaks meest: Kalev Pajula (vasakul) ja Taavi Midenbritt.
Vapruse meeskonna peatreeneri toolil istub kaks meest: Kalev Pajula (vasakul) ja Taavi Midenbritt. Foto: Pärnu JK Vaprus

Pärnu Vapruse jalgpalliklubi esindusmeeskond jätkab uuest hooajast kahe peatreeneriga, kui meeskonna juhendamise võtavad üle viimased kaks hooaega abitreeneri rollis töötanud Taavi Midenbritt ja seni klubi U17 treeningurühma juhendanud Kalev Pajula. Väravavahtide treenerina jätkab Ruslan Mironov.

Klubi juhatuse esimehe Jaak Roosson ütles, et otsus jätkata kahe peatreeneriga tuli arutelude tulemusena.

„Kuna Taavi Midenbritt on võistkonnaga seotud olnud viimased kaks hooaega ja kogenud Kalev Pajula on varem treeninud suurt osa praeguse meeskonna tuumikust, leidsime, et kõnealune kooslus on meile parim, viimaks meie noor meeskond järgmisele tasemele,” kommenteeris Roosson.

Pajula sõnutsi ei tulnud otsus uude ametisse asuda kergelt, kuna pooleli jäi töö U17 poistega. „On katsumus uuesti esindusvõistkonda treenida. Tean, miks siin olen ja mida tahame koos Taavi ning poistega saavutada,” ütles ta.

Midenbritt märkis, et pärast kaht õpetlikku aastat Marko Lelovi ja Indrek Zelinski kõrval abitreenerina töötades ootab ta huviga koostööd järgneval perioodil kogenud Pajulaga, sest mõlema visioon ja eesmärgid klubi esindusmeeskonna arengu suhtes ühtivad.

„Kuigi meie esindusmeeskond koosneb amatöörmängijatest, on viimased kaks hooaega treenitud kui profimeeskond. See annab meile Kaleviga hea lähtepositsiooni tööd jätkata,” lausus Midenbritt.

Lõppenud hooajal meistriliigas Vapruse meeskonda juhendanud Zelinski asub uuest aastast tööle Soome esiliiga meeskonna Kotka TP abitreenerina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles