Galerii: Sügisulu grand prix` võitis Mirjam Kits

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linna ja maakonna noorte laulusolistide konkursi Sügisulg grand prix’ pälvis Mirjam Kits, kes ühtlasi võitis 14-16aastaste lauljate A-kategoorias.

Mirjam Kits esitas reedeõhtusel finaalkontserdil Pärnu kontserdimajas Maian Kärmase laulu "Ma tulen öösel salaja".

11–13aastaste B-kategoorias sai esikoha Joosep Käär, teise koha Merilii Lõsjuk ja kolmanda Birgit Tiismaa. Finalisti diplom ulatati Aurelia Murrandile ja Karl Kallastule.

11–13aastaste A-kategoorias võitis Elise-Marleen Eek, teiseks jäi Hans-Martti Mägar ja kolmandaks Rasmus Tilk. Finalistidiplom anti Hipe Maaroosile ja Kert Johan Sommerile.

14–16aastaste B-kategoorias võidutses Keitlin Kütt, teise koha sai Juuli Kõrre ja kolmas koht läks Margaret Tähistele. Finalisti diplomi teenisid Arabella Saks ja Marii-Eliise Lumijõe.

14–16aastaste A-kategooria võidu noppis Mirjam Kits, teist ja kolmandat kohta jäid jagama Ann Marii Kirsi ja Elizabeth Meedla. Finalisti diplom anti Wanda-Helene Ollepile ja Elise Panile.

17–19aastaste B-kategooria võitjaks tuli Sirle Allikivi, teise koha saavutas Marion Tõldsepp ja kolmandaks jäi Jaan Endrik Kirsi. Finalisti diplomi said Kadi Pihlak ja Marie Põdra.

17–19aastaste A-kategooria parim oli Kätlin Kits Maria Kallastu ja Tanel Vaikjärve ees. Finalisti diplomi pälvisid Liina Bergmann ja Grete Maruste.

Publiku- ja artistlikkuse preemia läks Ann Marii Kirsile. Hea musikaalse tunnetuse eest tunnustati Juuli Kõrret. Parimaks juhendajaks valiti Toomas Volli ja produktiivseima juhendaja tiitli pälvis Margit Kits. 

Pärnu linna ja maakonna noorte laulusolistide konkurss Sügisulg toimus 16. korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles