Maakonna sädeinimene leiti tänavu Tootsist

Laura Vadam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta ­sädeinimene Inga Raudsepp on Tootsis kogukonna aktiivne liige, töötades lasteaias, koolis ja juhtides noorteprojekte.
Aasta ­sädeinimene Inga Raudsepp on Tootsis kogukonna aktiivne liige, töötades lasteaias, koolis ja juhtides noorteprojekte. Foto: Urmas Luik

Reedel Toris Jõesuu külamajas traditsioonilisel tunnustusõhtul tänas MTÜ Pärnumaa Kodukant kandidaate ja esitles ­tänavusi sädeinimesi, tegusa maanoore, tubli maapere ja aasta küla laureaate.

MTÜ juhatuse liikme Tiina Heidemanni andmetel esitati sel aastal rohkem kandidaate kui varem: 14. “See ehk teebki tänuõhtu eriliseks. Kui enne on inimesed olnud ette­panekutega tagasihoidlikumad, on kogukond tänavu märganud, et tunnustuse väärijaid on palju,” tõdes ta.

Pärnumaa sädeinimeseks, kes on aidanud kaasa kogukonna ja koduküla arengule ning paistab silma ­aktiivsuse ja oskustega, valis žürii Inga Raudsepa. Tema kui Eesti 4H noorteühingu Tootsi klubi toimekas liige ja aastast 2005 Pärnumaa piirkonna juht on kümnete ürituste korraldaja ja tegus laste-noorte projektide elluviija ja osaline.

“Ma isegi ei tea, kes mind esitas. See oli üllatus, see-eest suur tunnustus, kui kogukond tegevust väärtustab,” rääkis Raudsepp, kes on tegus lasteaias, koolis ja samuti noorsootöös, olles seotud kohalike noorte projektidega. “Sõna “säde” tähendab, et peab särama. Ja nüüd veel rohkem.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles