Sügisulu finalistid lummasid žüriid kõrge tasemega

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Telekonkursi “Laulukarussell” produtsent Kadi Katarina Priske, kes oli tänavu palutud Sügisulu žüriisse, kirjeldas läinud nädalavahetusel Pärnu kontserdimajas saadud emotsioone ülivõrdes.

“Esiteks jäi mulle finaalkontserdilt kõige rohkem meelde ja silma-kõrvu see, et Pärnu noored lauljad on tohutult hea tasemega,” kiitis produtsent. “Üks asi on olla žüriis ja neid hinnata, aga olla publiku seas saalis ja kuulata seda kontserti oli nii ilus!”

“Näha oli, et noored olid valinud laulud, mis neile endile meeldivad, kõik viimseni esitasid neid südamega, hingestatult ja veenvalt. Nad olid kõik omanäolised, eripalgelised ja ­väga head artistid. Ma sain nende ­isikupärast aru,” hindas Priske.

Pärnu linna ja maakonna noorte laulusolistide konkursi kõige eredam esitus oli Priske meelest peavõidu ehk grand prix’ pälvinud Mirjam Kitse oma. “Seal oli korraga kõik koos. Vau-efekt. Külmavärinad. Ja mõte: oo kui ilus, ärgu see lugu veel lõppegu,” mõtiskles ta. “Need olid väga ilusad kolm minutit.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles