Sindi mudelistid võitsid kuhjaga karikaid

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karmen Mets (vasakult), Karin Mets ja Sebastian Roosaar. Pildilt puudub Andy Aron.
Karmen Mets (vasakult), Karin Mets ja Sebastian Roosaar. Pildilt puudub Andy Aron. Foto: Erakogu

Laupäeval lõppes selle hooaja Eesti juhtrajasõidu karikasari Äksis. Sindi mudelisportlastest karikavõitjaid oli kokku neli.

Sindi klubi juhendaja Johannes Metsa sõnutsi teenis Karmen Mets neli karikat: kolmandate kohtade eest PR-24 ja ja F1-32 klassis, teise koha eest ES-24 klassis ja neljanda koha eest Open-12 klassis.

Karin Mets sai neli trofeed. Tema tulemused olid kuues koht N-14 klassis, kolmas koht PR-24 klassi noorte arvestuses ja neljas koht PR-24 klassi juunioride arvestuses. Samuti võitis ta parima tüdruku karika.

Andy Aron võitis niisama palju karikaid kui eelnimetatud: esikohtade eest ES-32 ja Open-12 klassis, teise koha eest F1-32 klassis ja seitsmenda koha eest PR-24 klassis.

Sebastian Roosaarele jagus kaks autasu: ühe võitis ta üheksanda koha eest N-14 klassis, teine oli noorima osavõtja karikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles