Gulliveri teatrimängul säras Jõõpre põhikool

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhikooliõpilaste Gulliveri teatrimäng toimus tänavu 12. korda.
Põhikooliõpilaste Gulliveri teatrimäng toimus tänavu 12. korda. Foto: Erakogu

Oktoobris ja novembris võtsid Pärnu maakonna 5.–9. klassid mõõtu 12. korda toimunud Gulliveri teatrimängul. Võistlustulle astus üheksa seitsmeliikmelist võistkonda Pärnust, Tõstamaalt, Audrust ja Jõõprest. Kokku toimus kaks mälumänguvooru: mõlemas esitati 15 küsimust teatri ja filmi kohta. Mängu koostas ja juhtis Jaak Känd. 

Poofinaalis ja finaalis esitati viis küsimust. Peale selle tuli kodutööna esitada muinasjutul põhinev näitemäng, lahendada ristsõna ja edastada kehakeele abil meeskonnakaaslastele sõnu. 

Mängu külalised olid Lauri Mäesepp, Sander Rebane, Ingomar Vihmar ja Anne-Ly Sova, kes hindasid noorte lavastusi ja rääkisid teatritööst. 

Üleeile toimunud finaali võitis Jõõpre põhikooli 6. klassi esindus koosseisus Marleen Kärner, Andria Lubja, Mia Mimi Mikko, Angela Palu, Florence Loore Ritso, Eerika Sarapuu ja Bia-Lotta Toomast. Teise koha saavutas sama kooli 8. klassi tiim, kuhu kuulusid Pille-Riin Jaaniste, Kaileen Kasemaa, Meeri Marlene Kivimäe, Karolin Mets, Anne-Mai Mõttus, Mia Pransmann ja Hendrik Sepper. Meeskondi juhendas Helle Kirsi.

3.-4. kohta jäid jagama kaks kooli: Tõstamaa võistkond koosseisus Keily Kaal, Rebecca Pulk, Marleen Sahtel, Grettel Soonisoo, Katre-Maris Veskimägi ja Kadri Vulkan, keda juhendas Laura Jõe, ja Pärnu Kuninga tänava põhikooli esindus ehk Søs Maria Kristensen, Juuli Kõrre, Jessica Mölder, Ethel Pill, Mia Puidet, Reigo Raal ja Adeele Vunk. Meeskonda juhendas Kristiina Hunt. 

Iga vooru ja mängu võitjad premeeriti teatri- ja raamatupoe kinkekaartidega. Võitjaid ootab jaanuaris teatrireis Tallinna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles