Võrkpalluritel lubati pidutseda ja James Bondi mängida

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel andis kõva vastase vastu mängijatele vabad käed.
Avo Keel andis kõva vastase vastu mängijatele vabad käed. Foto: Tairo Lutter

Pärnu võrkpalliklubi pidi CEV Challenge Cupi 1/16-finaali avamängus tunnistama Itaalia klubi Monza Vero Volley 3:0 paremust.

Suvepealinlased alustasid kodusaalis hästi ja haarasid initsatiivi, juhtides esimeses geimis 18:15, mille peale itaallaste peatreener aja maha võttis. Sellest oli külalistele kasu, sest peagi oli seis 18:18.

Esimese perioodi kõige valusam moment tabas pärnakaid 25:24 eduseisus, kui kasutada oli teine geimpall. Silver Maari tõste järel tahtsid palli vastaste poolele maha virutada nii Chizoba Neves Atu kui Ilja Kovalov, kuid üksteist segati ja pall maandus audis.

Pärast matši raputas Pärnu peatreener Avo Keel endalegi tuhka pähe. “Võtsin sidemängija välja ja jätsin ütlemata, kellele tõsta tuleb. Nii läksid Chizoba ja Kovalov korraga ründama. See oli valus,“ tunnistas ta.

Pärnul oli avavaatuses koguni neli geimpalli, kuid periood kuulus Itaalia klubile 30:28, kes mõni päev tagasi tegi tuule alla Euroopa tippmeeskonnale Perugiale.

Pinget ja närvikõdi jätkuski vaid esimesse geimi, sest kahes järgmises oli saapamaalaste üleolek kindlam: 25:18 ja 25:21. Pärnu osutas küll visa vastupanu, kuid ise enam ette ei pääsenud. Teises geimis murduti seisul 15:15, kolmandas 17:17-l.

Suvepealinlaste kapteni Martti Keele sõnade järgi pakkus veidi rahulolu tõsiasi, et geimide keskpaigani suudeti vastu panna. “Aga ei jäänud rahule meie olekuga väljakul. Euromäng ju, võinuks rohkem nautida! Tahaks näha, et terve meeskonna silmad säravad. Mehed olid keskendunud ja võitlesid, aga lõbus pidanuks ka olema,” avaldas kapten.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles