Suurejõe rahvas pääseb hommikul arstile

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäevast sõidab uuel liinil Vändra–Kaansoo–Vändra hommikuti buss. 
Esmaspäevast sõidab uuel liinil Vändra–Kaansoo–Vändra hommikuti buss. Foto: Urmas Luik

Suurejõe küla elanikud pääsevad vallakeskusse Vändrasse esmaspäevast, 3. detsembrist hommikutigi bussiga. Kuigi vaid tööpäeviti, lahendab see paljude autota inimeste mure ja eriti hea uudis on see, et lõpp-peatus tuleb tervisekeskuse juurde.

Vallakeskusest kümmekonna kilomeetri kaugusele jääva Suurejõe rahvas sai siiani sõita Vändrasse kell 7.28 ja 13.55 väljuva liinibussiga, vahepeal oli viietunnine auk. Vändras on arstid, apteek, poed, teenindusasutused, vallamaja ning nii Suurejõelt kui sealt veel kaugemale jäävast Kaansoo külast oli kas või perearstil käia ajakulukas.

Pärnumaa ühistranspordikeskuse vanemlogistik Avo Rahu teatas, et murele leiti lahendus ja Vändra bussijaamast väljub esmaspäevast reedeni kell 10 buss liinile Vändra–Kaansoo–Vändra. Buss tuleb Kaansoost tagasi kell 10.20 ja Suurejõelt kell 10.28 ning peatub tagasiteel Vändrasse kõikides vahepeatustes. Vajaduse korral sõidab buss edasi Vihtra teele tervisekeskuseni. Liini teenindab AS Hansa Bussiliinid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles