Rääma tüdrukud tõusid Eesti meistriks

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meistrid 2011: (vasakult) Liisa Kalista Sapas, Annabel Idvand, Ane Mitt, Merilin Kask, Renna Vaikmaa, õpetaja Tuuli Laanemets, Ethel-Emily Saaremägi. Tagareas Eliis Sutt ja Karmen Kontus.
Eesti meistrid 2011: (vasakult) Liisa Kalista Sapas, Annabel Idvand, Ane Mitt, Merilin Kask, Renna Vaikmaa, õpetaja Tuuli Laanemets, Ethel-Emily Saaremägi. Tagareas Eliis Sutt ja Karmen Kontus. Foto: Erakogu

Eesti koolispordiliidu korraldatava Dumle rahvastepalliturniiri üleriigilistel finaalvõistlustel 4.-5. klassile saavutas esikoha ja sai Eesti meistri tiitli Pärnu Rääma põhikooli tütarlaste võistkond.

Turniiri alustas 187 võistkonda. Esmalt selgitati välja linnade ja maakondade parimad, seejärel olid piirkondlikud võistlused ja eile Viljandis toimunud finaalturniiril läksid vastamisi kaheksa võistkonda.

Rääma kooli võistkonnas mängisid Eliis Sutt, Karmen Kontus, Ane Mitt, Renna Vaikmaa, Annabel Idvand, Ethel-Emily Saaremägi, Liisa Kalista Sapas ja Merilin Kask, kes sai turniiri parima mängija tiitli.

“Rääma kooli võistkonnal aitas finaali jõuda Laura-Liis Koikson, kes finaalturniiril ei saanud paraku osaleda poolfinaalvõistlusel saadud trauma tõttu ja teda asendas Viljandis Liisa Kalista Sapas,” ütles võistkonna treener Tuuli Laanemets.

Treeneri sõnutsi oli finaalis mänginud võistkondade tase ühtlane ja seetõttu mängud tasavägised.

Pärnu koolidest jõudis finaali ka Raeküla kooli võistkond, kes platseerus lõppkokkuvõttes neljandale kohale.

Finaalturniiril osalesid peale pärnakate Viljandi Paalalinna gümnaasiumi, Rakvere linna algkooli, Kiili gümnaasiumi, Tapa gümnaasiumi, Tartu Kivilinna gümnaasiumi ja Tartu Tamme gümnaasiumi võistkond.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles