Estonia termides läks kummalistel põhjustel põlema riidekapp

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonia sauna- ja basseinikeskus.
Estonia sauna- ja basseinikeskus. Foto: HILLE ROKK/PRNPM/EMF

Eile õhtul põles Pärnus Sääse tänaval spaahotelli Estonia sauna- ja basseinikeskuses riidekapi sisemus. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud.

Häirekeskusele teatati tulekahjust Estonia sauna- ja basseinikeskuse riietusruumis kella 20.44 ajal. Põles ühe riidekapi sisemus.

Suuremad leegid kustutasid töötajad kohapeal pulberkustutiga. Päästjad viisid suitsevad ja põlevad esemed hoonest välja ja kustutasid. Põlengukoht kontrolliti üle ja ruumid ventileeriti.

Estonia juhataja Cardo Remmeli sõnutsi oli termides eile sulgemise eel päris palju rahvast ja tulekahju tõttu ei pääsenud nad umbes tunni jooksul riietusruumi, kus põles riidekapp. Külastajate arvu ta täpsustada ei osanud.

Lääne-Eesti päästekesuse pressiesindaja Viktor Saaremetsa jutu järgi evakueeriti spaakeskuse  külastajad põlengu avastamisel sellelt korruselt, kus tulekahju toimus.

Remmeli sõnade kohaselt ühegi teise termide külastaja rõivad põlengu tagajärjel kannatada ei saanud ja pärast tuletõrjujate lahkumist said inimesed minna teise rõivistusse riideid vahetama.

Mis tulekahju põhjustas, pole veel teada. Seda uurivad Lääne-Eesti päästekeskuse menetlejad.

„Mina kuulen esimest korda, et riided ise süttivad. Paneb tõsiselt mõtlema, mismoodi selline asi saab juhtuda,“ tõdes Remmel.

Tulekahjus riietest ilma jäänud termide külastajal aitasid Estonia juhataja sõnutsi uued rõivad muretseda sõbrad.

Eilne tulekahju polnud Estonia termides esimene. Tänavu 2. jaanuril põles seal soolasaunas kerise tagasein.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles