Vollemeeste euromängu Itaalias näeb Pärnu võrkpalliklubi Facebooki lehel

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaaliasse jõudes tervitasid lennujaamas pärnakaid autogrammikütid.
Itaaliasse jõudes tervitasid lennujaamas pärnakaid autogrammikütid. Foto: Pärnu võrkpalliklubi

Pärnu võrkpalliklubi mängib täna CEV Challenge Cupi 1/16-finaali kordusmatši, kui võõrsil minnakse vastamisi Itaalia klubi Monza Vero Volleyga. Matšist teeb otseülekande Pärnu võrkpalliklubi Facebooki leht.

Avamängus sai Pärnu kodusaalis 0:3 kaotuse ja peab edasipääsu püüdmiseks täna võitma 3:0 või 3:1 ja seejärel olema parem kuldses geimis.

Euromängude vahel oli Pärnul nädalavahetusel Eesti karikavõistluste poolfinaalimatš Tartu Bigbankiga, suvepealinn teenis kindla 3:0 võidu.

Pärnu peatreener Avo Keel annab kordusmatši eel mängijatele samad juhtnöörid nagu eelmiselgi korral. “Mängijatel on luba riskida ja mängida ilusat võrkpalli, suuri pingeid meil pole. Püüame seda mängu nautida, sest selliste vastastega saab harva mängida,” sõnas Keel. “Täna (eile, M. P.) tegime siin trenni ja võis igati rahule jääda meeste tegutsemisega. Ka viimane matš Tartuga karikasarjas süstis enesekindlust,” lisas juhendaja, kelle sõnutsi on kõik mehed rivis ja vastasseisuks valmis.

Matš algab Eesti aja järgi kell 21.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles