Pärnu plaanib rajada teisaldatava katusega uisuplatsi

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu saavad jää­hokihuvilised Pärnus treenida vaid siis, kui ilmaolud õue rajatavale uisuväljakule sobivad. Seetõttu käiakse harjutamas Viljandis. Tule­vikus loodab linn ehitada aga teisaldatava katuse ja jahutusseadmetega platsi, mis ­pikendaks jääspordialade hooaega.
Praegu saavad jää­hokihuvilised Pärnus treenida vaid siis, kui ilmaolud õue rajatavale uisuväljakule sobivad. Seetõttu käiakse harjutamas Viljandis. Tule­vikus loodab linn ehitada aga teisaldatava katuse ja jahutusseadmetega platsi, mis ­pikendaks jääspordialade hooaega. Foto: Urmas Luik

Jäähalli on suvepealinna oodatud juba aastakümneid. Reaalsus on aga see, et siiani seda siin ­pole ja trenni pärast sõidavad Pärnu jäähoki­klubi liikmed pidevalt Viljandi vahet.

Pärnakad võtavad umbes 100kilomeetrise teekonna ette mitu korda nädalas, sest suvepealinnas saab treenida sõltuvalt ilmast ainult talvel. Kuigi aastaringset jäähalli ei leidu Viljandiski, on seal harjutamistingimused siiski paremad: tegu on kinnise halliga ja hooaeg kestab novembrist aprillini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles