Surju kooli sööklas lõunastavad õpilased nagu restoranis, mille menüüd koostades jälgib peakokk täiusliku maitseelamuse kõrval toidu tervislikkust ja isuäratavat väljanägemist. Sellelõunases loendis on guljašisupp sea- ja kanaliha ning köögiviljadega, magusaks riisipuder mangoga maitsestatud maasikatoormoosiga ja vitamiiniks mahlased porgandiviilud.
Tellijale
Loominguline kokk keedab lastele värvilist putru
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarde valla Surju kooli õpilastel ja lasteaia mudilastel on vedanud, sest peakokk Kaidi Oksaar ja kokk Reet Kukk valmistavad toitu loominguliselt, eelistavad aed- ja köögivilju hankides kohalikke ning tulevad välja keskeltläbi ühe euroga lõunastaja kohta, nii nagu riik seda ette näeb.