Neli kooli tegid laste ettevõtlikkuse arenguks ägeda sariürituse

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolilaste ettevõtlikkuse arendamise õpitubades mängiti kabet, e-“Aliast”, tähemängu, ehitati jõuluvanale saani, arendati loovust ja esinemisjulgust.
Koolilaste ettevõtlikkuse arendamise õpitubades mängiti kabet, e-“Aliast”, tähemängu, ehitati jõuluvanale saani, arendati loovust ja esinemisjulgust. Foto: Andres Haabu

Pärnu Rääma ja Pärnu-Jaagupi põhikool ning Koonga ja Lõpe kool algatasid ürituste sarja, mille keskmes on noorte ettevõtlikkuse arendamine õpitubade toel.

Rääma põhikool jõudis koostöös Pärnumaa arenduskeskusega mullu sügisel arusaamale, et Pärnumaa ettevõtlike noortele ettevõtlikkuse arendamiseks koostööpäevi. Idee läks lendu ja esimene üritus, millel vahva pealkiri “Ettevõtlike noorte 3võistlus ja õpetajate õpiüritus” toimus tänavu jaanuaris, järgmine märtsis ja grand finale novembris. Mängiti kabet, e-“Aliast”, tähemängu, ehitati jõuluvanale saani, arendati loovust ja esinemisjulgust.

Sari meeldis osalejatele ja korraldajatele, sest see andis võimaluse tulla kolmel päeval kalendriaastas kokku ning veeta vahvalt ja nutikalt aega teiste õpilaste ja õpetajatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles