Võrkpallurid võitlesid kõvasti, kuid ei suutnud eurosarjas Itaalia klubi üllatada

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu VK - Vero Volley MONZA.
Pärnu VK - Vero Volley MONZA. Foto: Tairo Lutter

Pärnu võrkpalliklubi jäi CEV Challenge Cupi 1/16-finaalis kahe mängu kokkuvõttes alla tugevale Itaalia tiimile Monza Vero Volleyle.

Avamängus sai Pärnu kodusaalis 0:3 lüüa ja pidi täna edasipääsemiseks võitma 3:0 või 3:1 ja seejärel olema parem kuldses geimiski. Paraku imet ei sündinud.

Esimese geimi keskpaigani hoidis Pärnu mõnepunktist edu ja juhtis 16:14, kuid siis sai kodumeeskond mängumootori käima ja võitis 25:21.

Teises geimis mindi paarisrakendis seisuni 22:22, ent seejärel teenis kodumeeskond kolm punkti järjest, võitis geimi ja kindlustas ühtlasi edasipääsu järgmisse ringi. Taas tegutsesid itaallased kindlamalt.

Kolmandas geimis, kui kaalul polnud enam midagi, said Pärnu poolelt platsile vahetusmehedki. Matš lõppes kodumeeskonna 25:19 võiduga.

Pärnu resultatiivseim oli Chizoba Neves Atu, kes tõi 14 punkti (+9), Ilja Kovalov lisas seitse silma (+3).

Pärnu vastuvõtuprotsent oli 51, rünnak 45. Monzal olid samad numbrid 50 ja 61. Pärnakad kõmmutasid kuus pallinguässa, vastased neli. Servivigu kogunes meil kaheksa, Monzal 16. Blokist teenisid meie mehed neli, itaallased viis punkti. 

Pärnakate järgmine mäng tuleb pühapäeval, kui kodusaalis võõrustatakse Eesti karikavõistluste poolfinaali kordusmatšis Tartu Bigbanki, keda esimeses mängus 3:0 võideti. Mängule on prii pääs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles