Avo Keelele jäi euromängudest kripeldama vaid üks asi

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskonna peatreener Avo Keel lootnuks eurosarjas mängijatelt pisut emotsionaalsemat tegutsemist.
Pärnu võrkpalliklubi meeskonna peatreener Avo Keel lootnuks eurosarjas mängijatelt pisut emotsionaalsemat tegutsemist. Foto: Tairo Lutter

Pärnu võrkpalli­klubi jäi CEV Challenge Cupi 1/16-finaali kordusmängus 0:3 (21:25, 22:25, 19:25) alla Itaalia tiimile Monza Vero Volleyle.

“Läks nii, nagu eeldasime: tugevama meeskonna vastu me ei saanud,” tunnistas Pärnu loots Avo Keel mängujärgsel hommikul. “Natuke liiga kõva vastane esimeseks ringiks.”

Avamängus sai Pärnu kodusaalis 0:3 lüüa ja vajas võõral väljakul edasipääsuks 3:0 või 3:1 võitu ja seejärel pidi olema parem kuldses geimiski. Paraku imet ei sündinud.

Nagu kodumängulgi oli avageimis madinat kõvasti: Pärnu hoidis mõnepunktist edu ja juhtis 16:14, kuid siis sai Euroopa tippliiga keskmik mängu käima ja läks oma teed. Teises geimis juhtus sama lugu: paarisrakendis mindi seisuni 22:22, ent otsustavatel punktidel oli taas kindlamad itaallased. Kolmandas, kui kaalul polnud enam midagi ja Monza oli edasipääsu kindlustanud, pääsesid platsile kõik, kes Itaaliasse reisisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles