Teatavasti asub pitsasõprade Meka Itaalias. “Kes pole Itaalias käinud, see pole õiget pitsat saanudki,” ütlevad uhkelt need, kellel võimalus avanenud. Kuid kas võib nii olla, et mida aeg edasi, seda suurem šanss on leida Itaaliale omast küpsetist meie kodumaaltki?
Tellijale
“Sa kas armastad seda tööd või lähed teist teed”
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnut külastanud Itaalia pitsameister Fabio Skenders Demirxhi ehmus, kui nägi kohalike lemmikpitsat. “Pitsal peaks olema minimaalselt asju, et maitse ilusti esile tuua,” seletas kokk. Samuti jäi talle arusaamatuks, miks me joome piimakohvi pärast einestamist, sööme iga päev liha ja hommikusöögi valikusse kuulub lõhefilee.