Vabakool kutsub täna linnarahvast jõulumaale

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu vabakooli mullune jõulumüük.
Pärnu vabakooli mullune jõulumüük. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu vabakooli lapsed, nende vanemad ja õpetajad ootavad täna kõiki peresid oma traditsioonilisele üritusele Pärnu Keskuses.

Jõulumaa üllatab lapsi uue salatoaga. Avatud on töötoad nagu piparkookide kaunistamise ja kinkide tegemise tuba, kus saab nii ise midagi meisterdada kui niisama uudistada.

Kalapüük meelitab alati ligi kõige väiksemaid kalureid. Seekord õngitsetakse lausa kahes basseinis. Kodutoodete müügiks on lapsevanemad ühes lastega ette valmistanud hulga vahvaid ja omanäolisi kinke. Töötab ilunurk, kus valmivad põnevad soengud ja näomaalingud.

Suurel laval esinevad Pärnu loovuskeskuse õpilased kõrvuti vabakooli laste ja vilistlaste, lapsevanemate ja kooli sõpradega. Töötab  kohvik kodus tehtud hea ja paremaga.

Jõululaat on mõeldud kõigile Pärnu peredele, et tähistada teist adventi.

Vabakool on korraldanud jõulumüüke eri moel kooli algusest, 1997. aastast alates. Tänavu läheb tulu kooli kodundusklassi loomiseks.

Jõulumaa kordamineku nimel löövad kaasa vabakooli õpilased, emad-isad, õpetajad, vilistlased. Vabakooli jõulumaa avaneb Pärnu Keskuses tund enne südapäeva ja kestab viis tundi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles