Noored käsipallurid jõudsid karikavõistlustel poodiumile

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Pärnu/Rageri tütarlaste D-vanuseklassi võistkond.
HC Pärnu/Rageri tütarlaste D-vanuseklassi võistkond. Foto: Hc Pärnu/rager

HC Pärnu/Rageri tütarlaste D-vanuseklassi võistkond saavutas Kehras 12aastaste ja nooremate käsipalli Eesti karikavõistlustel teise koha.

Kuus tütarlaste võistkonda mängisid omavahel turniirisüsteemis. Pärnakad võitsid kolm ja kaotasid kaks matši: võit saadi Kopli Reval-Spordi, Lasnamäe Reval Spordi ja SK Tapa tiimi üle, alla jäädi turniiri võitjaks tulnud Mustamäe Reval-Spordile ja neljandaks jäänud HC Kehrale.

Pärnu naiskonnas mängisid Karola-Lisette Epner, Katarina Übner, Nora Randmäe, Carola Otspere, Alina Bai, Helena Metsala, Angelica Palmi, Stella Jepiselg, Victoria Kohv, Heleriin Lilletai ja Kristiin Kink. Tiimi treenerid on Merili ja Toomas Heinla ning Siiri Uusküla.

Poiste D2 vanuseklassi ehk 11aastaste ja nooremate karikavõistlustel saavutas HC Pärnu/Rageri esindus kolmanda koha.

13 meeskonnast pääses pärast alagrupimänge edasi kuus meeskonda, kes selgitasid omavahel ühe korra turniirisüsteemis läbi mängides karikavõistluste kuus esimest kohta.

Pärnakad võitsid kolm ja kaotasid finaalturniiril kaks matši. Võidukad oldi HC Viimsi, HC Tallase ja HC Tallinna 2 vastu, kaotus tuli vastu võtta Põlva ja Kehra tiimilt.

HC Pärnu/Rageri poiste D2 vanuseklassi tiim.
HC Pärnu/Rageri poiste D2 vanuseklassi tiim. Foto: HC Pärnu/Rager

Karikavõitjaks tuli Põlva spordikooli meeskond, teine oli HC Kehra.

Pärnu meeskonnas mängisid Gerrit Järv, Gregor Jegorov, Gregor Soomets, Rowan Patrick Aringo, Rainer Järmut, Välek Raiesmaa, Jan Bret Maiste, Riko Talts, Kaur Kuusk, Marlon Aonurm ja Hendri Hapsalo. Võistkonna treenerid on Toomas ja Kristjan Heinla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles