Rapla korvpallur asub Vapruse kodumängudel tribüüne täitma

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vapruses jaanuarist tööle asuva kogukonnajuhi Karin Lipstuhli üks põhiülesandeid on klubi kodumängudel täita tribüünid.
Pärnu Vapruses jaanuarist tööle asuva kogukonnajuhi Karin Lipstuhli üks põhiülesandeid on klubi kodumängudel täita tribüünid. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Aastaid on Eesti jalgpalli kimbutanud publiku vähese huvi probleem, nüüd loodetakse sellele murele lahendus leida, sest koostöös Eesti jalgpalli liidu (EJL), UEFA ja klubidega käivitati juhtprojekt, millega võetakse tööle kogukonnajuhid.

Nende ülesanne ongi populariseerida Eesti jalgpalli ja tuua inimesed staadionile kohalikku tippvutti vaatama. Pärnu Vapruse kogukonnajuhiks valiti Raplast pärit Karin Lipstuhl, kes lapsest saati on mänginud korvpalli. Ta on lõpetanud Tallinna ülikoolis bakalaureuseõppe kehakultuuri erialal ja Tartu ülikoolis omandanud magistrikraadi treeneri-spordijuhi õppesuunal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles