Galerii: võrkpallurid jäid karikafinaali peaproovis saarlastele alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liigas läksid kohalikus spordihallis vastamisi Pärnu ja Saaremaa ehk samad tiimid, kes hakkavad järgmisel laupäeval madistama karikavõistluste trofee pärast. Täna jäid "vanade sõprade" heitluses peale külalised, kes alistasid suvepealinna tiimi kindlalt 3:0.

Kuigi pärnakad said alguses paremini minema, leidsid nad end esimese geimi keskel 14:18 kaotusseisust. Ohtlikult lähedale enam ei jõutudki ja esimene periood kuulus 25:19 saarlastele. 

Teiseski geimis oli jäme ots külaliste käes, kes juhtisid 15:12 ja 19:15. Kuid meie mehed ei jätnud jonni ja tulid punkti kaugusele (20:21), mille peale vastaste peatreener Urmas Tali võttis pärnakate pidurdamiseks aja maha. Sellest oli kasu ja saarlased võitsid 25:21.

Kolmandas geimis ei saanud kumbki sats eest ära ja ühes mindi seisuni 15:15. Siis teenis Saaremaa kolm silma järjest ja lõpetas matši 25:20 geimivõiduga.

Pärnu resultatiivseim oli Chizoba Neves Atu 17 silmaga (+8), Taavet Leppik lisas üheksa punkti (+5). Saarlaste mängu vedas Siim Põlluäär 17 silmaga (+12).

Pärnu vastuvõtuprotsent oli 55, saarlastel 39. Küll näitasid Tali hoolealused paremat rünnakuprotsenti, mis oli 55 Pärnu 40 vastu. Avo Keele juhendatavad kõmmutasid ühe serviässa, kuid tegid pallingul 15 viga. Saarlased eksisid servil üheksal korral ega löönud ühtki ässa. Blokipunktid jagunesid saarlastele 6:4.

Karikavõistluste finaal toimub 22. detsembril Kuressaares.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles