MMA-ässad tõid Leedust kolm medalit

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnakad naasid Leedust kolme medaliga.
Pärnakad naasid Leedust kolme medaliga. Foto: Mmaces/Facebook

Eile toimusid Leedus MMA avatud meistrivõistlused, kus puuri astusid kaks Pärnu spordiklubi MMAces sportlast: Madis Mäeste ja Ain Kivimägi.

Mäeste madistas kahes matšis, millest esimese võitis ta esimeses raundis giljotiin-kägistusega ja teise esimeses raundis küljelt-kägistusega. Tulemuseks täiskasvanute esikoht kehakaalus kuni 66 kilo.

Kivimägi alustas esimest matši “tööõnnetusega”, kui mahaviimist üritades jäi kinni giljotiin-kägistusse. Kuna kuni 61kiloseid juuniore osales vaid kolm, tuligi pronks.

Kivimäel avanes võimalus võistleda ka sama kehakaalu täiskasvanutega, kus samuti oli kolm võistlejat. Loosi tahtel pääses ta kohe finaali ja võitis seal kohtunike otsusega, tasuks kuldmedal.

Hiljuti pälvisid samad mehed Eesti lukumaadluse meistrivõistlustelgi auhindu. Kirkaima medali teenis Kivimägi kuni 65kiloste sportlaste seas ja Mäeste saagiks jäi hõbe kuni 70kiloste maadlejate arvestuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles